Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Nieuwe Piet Huysentruyt-pannencollectie van BergHOFF

BergHOFF Piet
Piet Huysentruyt lanceert een volledig duurzame pannencollectie in samenwerking met BergHOFF. De pannen zijn vervaardigd uit 100% gerecycleerd aluminium. De pannen zijn vanaf nu verkrijgbaar.
 
"Als je tussen nu en 31 december bij ons winkelt, kun je profiteren van een ongelooflijke korting van 20%", zegt Hilde Rutten, CEO BergHOFF uit Paal. "Gebruik gewoon de code "WT23" bij het afrekenen om van deze korting te genieten. De korting van 20% wordt automatisch toegepast op uw bestelling bij afrekening.
 
Om van deze geweldige aanbieding te profiteren, kijk op https://berghoff-belgium.be
 
Samenwerking op basis van gedeelde passie voor koken én planeet
 
Het is niet de eerste keer dat BergHOFF in zee gaat met sterrenchef en tv-kok Piet Huysentruyt. Ze delen dan ook een passie voor koken én een sterke toewijding aan milieubewustzijn. “Nu ik grootvader geworden ben, besef ik meer dan ooit hoe belangrijk het is om de leefwereld van toekomstige generaties te helpen veiligstellen”, vertelt Piet. “ Met deze tweede samenwerking hebben we extra gefocust op het verminderen van onze ecologische voetafdruk. Mijn nieuwe generatie pannen uit de collectie Piet by BergHOFF bestaat volledig uit gerecycleerd aluminium. Ik ben dan ook heel fier op deze samenwerking met een sterk Belgisch merk.”
 
Zowel voor thuiskoks als chefs
 
"Deze Piet by BergHOFF-serie bevat vier braadpannen (18, 20, 24 en 28cm), een pannenkoekenpan, een grillpan en een vispan, die allemaal PFAS-vrij zijn. Dat ze aan de strengste kwaliteitsnormen voldoen, spreekt voor zich.
 
De pan van morgen creëren waar men vandaag in kan koken: dat was mijn ambitie met deze collectie. En ik denk dat we daarin geslaagd zijn”, voegt Piet Huysentruyt toe. Alle pannen van deze serie zijn duurzaam en licht, bieden een uitstekende warmteverspreiding en zijn bruikbaar op alle warmtebronnen – inclusief inductie en oven. Ze zijn geschikt voor zowel thuiskoks als professionele chefs. De onschadelijke CeraGreen keramische antiaanbaklaag en het hittebestendige handvat maken de pannen extra makkelijk in gebruik.
 
Piet als inspiratiebron voor al wie kookt
 
Met deze samenwerking willen Piet Huysentruyt en BergHOFF Belgium aantonen dat topkwaliteit en duurzaamheid hand in hand kunnen gaan, ook in de keuken. Piet: “ik wil graag een bron van inspiratie zijn voor anderen; als ik met duurzame materialen kan koken, dan kan iedereen dat”.
 
CEO Hilde Rutten: “Als mensen straks duurzamere keuzes maken bij het kopen van hun kookgerei en wij een positieve impact hebben op de manier waarop ze koken en hun keukens inrichten, dan is onze missie geslaagd. En als ze dan ook nog eens topgerechten uit onze pannen toveren dankzij de expertise van Piet, is dat natuurlijk de kers op de taart”.

De Weven 3, Paal, België

BergHOFF Piet

Deel dit artikel